Smarta Kartan 2.0

Hackathon #2

En webbplats som vill underlätta för göteborgare och besökare att leva hållbart, genom att uppmuntra till gemenskap, nya möten och tillgång framför ägande.

Smarta Kartan är en plattform som möjliggör tillgång framför ägande och vill underlätta för göteborgare och besökare att leva hållbart. Webbplatsen samlar delningsinitiativ som Göteborgs cykelkök, bytesgrupper, fritidsbanker, klädbytardagar, leksaksbibliotek och gratisbutiker och skapar på så sätt nya möten ihop med ett minskat klimatavtryck.

Kompetenser som önskas

Vi vill ha input från folk som kan ta sig en titt på webplatsen som den är idag och tillgängliggöra den ännu mer. De kompetenser vi önskar är arabisktalande, UXkunniga, psykologikunniga och growthhackers.

Jonathan Mattebo Persson

Kollaborativ Ekonomi Göteborg

En konsumtionskritisk trebarnspappa och egenföretagare från Sundsvall. Tillsammans med Emma Öhrwall grundade han den ideella föreningen Kollaborativ Ekonomi Göteborg som ligger bakom Smarta Kartan.
jmp@kollekogbg.se

Deltar i

Hackathon #2

Välkommen att delta i Civic Tech Swedens andra hackathon den 2 september! Det blir en heldag med spännande projekt, mat, fika och skönt häng.

2 september 2018, kl 10 - 19 / Viktoriahuset, Göteborg